X

Fond za druge organizira dvodnevni seminar:

Strategije prikupljanja sredstava izvan javnog sektora

02. i 03. 07. 2018, 15:00 - 19:00h @ MaMa

Pozivaju se organizacije civilnog društva koje djeluju u sektoru nezavisne kulture da se odazovu na edukacijski program, koji od 2. do 3. srpnja u okviru edukacijskog programa Fonda za druge organizira udruga Domino, a koje će voditi Janet Stapleton i Carla Peterson, američke kulturne i umjetničke djelatnice s dugogodišnjim iskustvom razvijanja strategija financiranja za organizacije civilnog društva.

Edukacija nevladinih udruga s ciljem poticanja osobne i korporativne filantropije u Hrvatskoj, osmišljena je s ciljem proširenja trenutnih mogućnosti financiranja u Hrvatskoj, koje se uglavnom oslanjaju na javna sredstva na lokalnoj i nacionalnoj razini. Taj način financiranja ne pruža dovoljno stabilnu klimu za većinu organizacija u nevladinim sektoru. Ovaj treći u nizu seminar usredotočen je na razvoj vještina i izgradnje kapaciteta unutra nevladinih organizacija kojima bi se stvorila poticajna klima za individualno i korporativno financiranje rada organizacija. Posebne teme seminara su: koordinacija marketinških i programskih / umjetničkih sadržaja; načini nalaženja potencijalnih privatnih donatora; prikupljanje sredstava posebnim događanjima; načini isticanja u odnosu na druge; kako zainteresirati potencijalne privatne donatore, itd.

 
Carla Peterson radi kao ravnateljica Nacionalnog centra za koreografiju Maggie Allesee (MANCC) na Državnom sveučilištu Florida u Tallahasseeju, Florida, gdje je zadužena za cjelokupnu umjetničku viziju, strateško planiranje, prikupljanje sredstava, partnerstva i godišnje rezidencijalne sezone, koje podupiru širok spektar estetskih praksi koreografa u svim stadijima njihovih karijera.

Janet Stapleton gotovo tri desetljeća u New Yorku radi na području plesa i suvremenih izvedbenih umjetnosti kao producentica, menadžerica i savjetnica za odnose s javnošću. Godine 2000. je osnovala tvrtku Janet Stapleton Public Relations, njujoršku tvrtku koja zastupa umjetnike, kulturne institucije i brojne festivale.

 
Prijave s naznakom „Prijava na edukaciju“ su otvorene do 01. srpnja 2018. i primaju se na e-mail adresu:
udrugadomino.marketing@gmail.com
u prijavi je potrebno navesti:
Ime i prezime, ime organizacije, potvrda sudjelovanja oba dana edukacije, kratko motivacijsko pismo na engleskom jeziku (do 750 znakova).

Program se realizira uz potporu Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj te Fonda za druge te u suradnji s Multimedijalnim institutom.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna lancel pas cher slancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online kate spade outlet coach outlet michael kors outlet