X

Queer2queer Psihoškolica: Stres

subota, 20.05.2017, 17:30h @ MaMa

Koliko često za sebe pomislite da ste pod stresom? Koliko osoba poznajete za koje možete reći da su pod stresom? Sjećate li se kako je živjeti bez stresa?

Puno je različitih stresora, okolnosti koje dovedu do stresa, ali svima je zajedničko da dovode do sličnih fizioloških, kognitivnih i emocionalnih znakova – stresa. Neke stresore ne možemo predvidjeti, ali za neke uobičajene životne događaje je prilično vjerojatno da će izazvati stres.

Zbog činjenice da je toliko ljudi pod stresom, da je stres toliko uobičajen i da već postaje neobično ako nismo pod stresom, dalo bi se pomisliti da je stres – bezopasan. I u tome leži opasnost.

Stres je povezan s nizom problema tjelesnog i mentalnog zdravlja, kroničan stres dovodi do izgaranja na poslu, problema u odnosima, smanjene učinkovitosti, problema s pamćenjem, pažnjom i koječega drugoga.

Stres je isto tako varljiv. Često nam govori „još malo“ i to još malo nikako da dođe, a stres se gomila.

Koliko stvarno znate o stresu i zašto je važno da pronađemo svoje načine kako odgovoriti na stres – provjerite na posljednjoj Psihoškolici!

Vidimo se 20.05.2017. u Klubu MAMA, Preradovićeva 18, u 17:30 sati!
Prijave do 19.05.2017. na marinamilkovic88@gmail.com ili queer2queer.zg@gmail.com.

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna lancel pas cher slancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online kate spade outlet coach outlet michael kors outlet